De yogales

yogales_bovenaanDe les begint altijd met een moment van ‘aankomen’, aarden. Het lichaam wordt losgemaakt en daarna gaan we diverse yogahoudingen (asana’s) oefenen met veel aandacht voor de adem.

Het lichaam wordt zo op een bewuste en prettige manier in beweging gebracht vanuit ruimte en met respect voor je eigen grenzen. Tijdens het doen van de houdingen wisselen inspanning en ontspanning elkaar op een natuurlijke manier af. De les eindigt altijd met een ontspanning. Regelmatig wordt in de les ook aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen (pranayama’s) en korte meditaties.

Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen tijdens de yoga. Neem ook een handdoek mee om op je yogamatje te leggen en warme kleding of een dekentje voor de eindontspanning. yogales_arnhem

De inspiratie voor mijn lessen haal ik o.a. uit het dagelijks leven, persoonlijke ervaring, inspirerende boeken en mindfulness. Ik houd van afwisseling en dit vind je ook terug in mijn lessen. Om mezelf steeds meer te verdiepen volg ik zelf ook regelmatig yogalessen en diverse bijscholingen. De yogalessen die ik geef zijn toegankelijk voor iedereen. Een ieder kan binnen zijn of haar grenzen met plezier yoga ervaren. Om kennis te maken met yoga of met mij ben je altijd welkom voor een gratis proefles.

Praktische informatie