Over mij

Mieke PoppelaarsIk ben Mieke Poppelaars en iedere week geef ik met veel plezier en inspiratie Hatha yogalessen op diverse locaties in Arnhem. Iedere keer geniet ik opnieuw van de ervaring ‘wat yoga doet’ met de mensen tijdens mijn lessen en wat het mij doet.

In 1996 heb ik in een dagboek de volgende zin opgeschreven: “yoga en meditatie, dat is wel wat voor mij”. Het was pas jaren later, tijdens mijn eerste zwangerschap, dat ik echt in aanraking kwam met yoga. Sindsdien heeft het me ook niet meer losgelaten. In juni 2011 heb ik de 3-jarige yoga docentenopleiding bij Ananda yoga centrum in Ellecom met succes afgerond.

Uitgangspunt

“Ervaar ruimte en vrijheid vanuit een stevige basis”, is het uitgangspunt voor iedere yogales die ik geef. Yoga is voor mij een manier van in het leven staan, heel bewust met beide voeten stevig op de grond. Zo voel ik me verbonden met mezelf en de wereld om me heen en kan ik het leven in al haar volheid beleven. Ik vind het geweldig om dit te delen en over te brengen naar anderen via mijn yogalessen.

Graag tot ziens …